Xander de Buisonjé nieuwe presentator Vrienden van Amstel Live

Eind januari barst de Vrienden van Amstel Live weer los in Ahoy’. Het evenement heeft dit jaar een nieuwe host gevonden in de vorm van Xander de Buisonjé. Hij presenteerde eind vorig jaar al de Top 2000 in Concert en dat is hem blijkbaar goed af gegaan.

De organisatie heeft meteen wat namen onthuld en dat zijn niet de minsten: Jan Smit, VanVelzen, Novastar, Rowwen Hèze en Het Goede Doel.

De formule van De Vrienden Van Amstel LIVE! is al jaren een begrip: artiesten van vaderlandse bodem spelen elkaars hits en zorgen zo voor een stampende concertavond in de grootste Amstel-kroeg van Nederland. Maar in 2010 worden ook nieuwe, verfrissende elementen toegevoegd. De vertrouwde muzikale estafettes – waarbij zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band optreden – worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid.

Zo behoren de vaste sets met drie nummers tot het verleden, waardoor een programma vol variatie en verrassingen ontstaat. Daarnaast brengen de artiesten ook nummers ten gehore van nationale en internationale bands en artiesten die voor hen een inspiratiebron vormen.

Inmiddels zijn drie van de vier avonden uitverkocht. Mogelijk worden er extra data toegevoegd.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Xander de Buisonjé nieuwe presentator Vrienden van Amstel Live

  1. Remko

    Ik ben benieuwd of ze ook nog eens andere artiesten contracteren en niet steeds het zelfde bekende kringetje

      /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

    Jan Smit is dit jaar voor het eerst aanwezig… maar ik begrijp wat je bedoelt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>