Simon Keizer wint De Beste Zangers van Nederland

De Nederlandse zangers bellen het liefst naar Simon Keizer in geval van ziekte. Dat bleek gisteren bij de finale van De Beste Zangers van Nederland. Hoewel de helft van Nick & Simon niet één keer een individuele aflevering won (in tegenstelling tot Nick) werd hij overall gezien tot favoriet verkozen.

De Beste Zangers van Nederland is een nieuw programma van de Tros, waarin zeven artiesten uitmaken wie de beste vervanger is door elkaars liedjes te zingen. Afgelopen zomer scoorde het programma flink op Nederland 3, want een vervolg volgend jaar zeer waarschijnlijk maakt. Leuk, want ik heb erg genoten van deze serie. In november verschijnt er een dvd van het programma.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Simon Keizer wint De Beste Zangers van Nederland

  1. Larss

    Heel leuk programma en toch wel verrassende winnaar uiteindelijk. De Tros noemt het programma ‘de zomerhit van 2009′ en volgens mij hebben ze gelijk.. Verheug me op de dvd, hopelijk met veel extra’s

      /   Reply  / 
  2. mariska

    ja,super leuke serie! had nick verwacht maar leuk dat simon won, ga zeker de dvd aanschaffen in nov.

      /   Reply  / 
  3. Miranda

    Terecht dat Simon gewonnen heeft, en als het Simon dan niet geworden was, dan had het Nick moeten zijn. Die twee zijn super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>