Toppers, Joling, Meeuwis, Esmée en Di-Rect in nieuwjaarsnacht

Het is 31 december en dat betekent een overvloed aan muziek op de Nederlandse televisiezenders. Veel registraties van eerder gespeelde concerten, maar SBS 6 en RTL 5 prikken om 23.00 uur allebei live hun evenement door vanaf het Museumplein en de Erasmusbrug in Rotterdam. Een overzichtje.

Nieuwjaarsnacht Rotterdam op RTL 5 (vnaf 23.00 uur) met optredens van Esmée Denters, Waylon, Fedde le Grand en het eerste echte optreden (dus meer dan 1 nummertje) van Di-Rect met zanger Marcel.

Staatsloterij Oud & Nieuwfeest op SBS 6 (vanaf 23.00 uur) live vanaf het Museumplein met een miniconcert van Marco Borsato.

Het beste van De Vrienden van Amstel Live op RTL 7 vanaf 20.30 uur tot diep in de nacht. Denk aan optredens van Postman, Racoon, Krezip, The Sheer, Frank Boeijen, IOS en vele anderen.

RTL 4 komt kort na middernacht met het beste uit vier jaar Toppers in Concert. SBS 6 begint dan met zijn eigen knaller Gerard Joling en diens concert Stout & Nieuw. Meteen daarna kijk je naar NW8 van Guus Meeuwis live in concert.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toppers, Joling, Meeuwis, Esmée en Di-Rect in nieuwjaarsnacht

  1. mariska

    heb gezapt tusen rtl5 en sbs 6,vond het jammer dat er weinig muziek bij sbs6 was,werd steeds afgekapt helaas. ook geen prijs gewonnen haha. en bij rtl5 alleen stukje direct gezien,die nieuwe zanger is wel ontzettend goed zeg met de nieuwe single? cover van joe cocker, jammer geen waylon en esmee gezien maar ja als je niet alleen thuis zit dan word het moeilijk. hopelijk is het allemaal terug te vinden op internet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>