Muzikale DWDD met carnavalshits en Caro Emerald

Het belooft een muzikale uitzending van De Wereld Draait Door te worden vanavond. Caro Emerald komt langs bij Matthijs van Nieuwkerk om te vertellen over haar nummer 1-hit A Night Like This en het album Deleted Scenes from a Cutting Room Floor. Dat is vrijdag uitgekomen en zal naar alle waarschijnlijkheid op 1 binnenkomen in de Album Top 100 aankomend weekend. Werkelijk iedereen is enthousiast over deze lentefrisse plaat. Nederland heeft eindelijk het antwoord op acts als Amy Winehouse, Duffy en Adele.

In DWDD verder aandacht voor het fenomeen carnavalshit, waar er dit jaar wel heel veel van uitkomen. Aan tafel schuiven aan Frans Bauer en André van Duin. Eerstgenoemde komt met Samen in een Bubbelbad terwijl Van Duin al de hitlijsten bestormt met Ome Cor Heb een Drilboor. Terwijl hij vorig jaar al een nummer 1-hit scoorde met De Warme Balletjes van de Koningin.

DWDD is om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>