Frans Bauer en Frans Duijts in Beste Zangers van NL

De Tros maakt ook dit jaar weer een serie van De Beste Zangers van Nederland. Opnieuw zijn er enkele grote namen gestrikt om mee te doen. Het gaat om René Froger, Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Jan Dulles, Jamai Loman en Syb van der Ploeg. Zij gaan op Ibiza elkaars nummers zingen waarop ze worden gerankt: wie kan het beste één van de gasten vervangen?

Het is natuurlijk even afwachten hoe ze dat gaan oplossen bij Frans Duijts en Jamai Loman; hun echte hits zijn op één hand te tellen. Ik gok dat dit wordt ondervangen door het zingen van covers. Of, in het geval van Jamai, met wat musical-liedjes.

De tweede serie wordt gepresenteerd door Victor Reinier. Edsilia Rombley is namelijk hoogzwanger en moet daarom verstek laten gaan.

De eerste serie vond ik echt een fantastisch programma met heel erg veel humor, onder andere door Henk Westbroek en Gordon. Die serie is gewonnen door Simon Keizer – die opvallend genoeg geen enkele individuele aflevering won.

De Beste Zangers van Nederland is vanaf juli weer te zien.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Frans Bauer en Frans Duijts in Beste Zangers van NL

  1. Moniek

    Leuk leuk! Kan niet wachten tot het weer begint :D

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Tros: Tenenkrommende Rukartiesten Oubollige Songs.

      /   Reply  / 
  3. @lbert

    Jan Dulles heeft gelukkig wel een hele rij hits gehad !!

      /   Reply  / 
    1. Frans

      Kom, Net Alsof, Watermensen, Bevlogen als vogels, Kamers van mijn Hart, Hou van mij, Wiegelied, Loop met me over zee en een gouden plaat voor het album.

      Lijkt mij genoeg om een aflevering mee te vullen

        /   Reply  / 
      1. @lbert

        haha ja dat waren toppers !!

          /   Reply  / 
  4. Marcello

    Leuk dat dit programma terugkomt, wel heel erg jammer dat Gerard Joling er niet bij is.. maar die zal het wel veel te druk met al z’n andere successen hebben..
    Volgend jaar?

      /   Reply  / 
    1. wilfred

      ik snap ook niet waarom gerard joling niet mee doet hij is de nummer 1 van nederland er is echt geen betere zanger

        /   Reply  / 
  5. Caitlin

    Waarom nu niet de beste zangeressen van Nederland? Met Trijntje, Lisa, Caro, Edsilia, Glennis en Ilse :D Worden stuk voor stuk topafleveringen!

      /   Reply  / 
  6. mariska

    echt leuk dat ze er mee doorgaan! ja,misschien ook een keer een vrouwen versie ervan? :) ik had op zich ook nog wel andere zangers erin willen zien,maar wie weet komt dat nog een keer.

      /   Reply  / 
  7. Geesje

    Ik wordt niet echt vrolijk van de namen die meedoen!
    Ik sla het maar over.

      /   Reply  / 
  8. ellinga

    Kunnen ze echt niets beters vinden. Dit zijn toch niet de beste zangers. Dit zijn zangers die vooral zichzelf geweldig vinden. Neem nou de vent van de kast. Hij doet echt overal aan mee om aandacht te krijgen. Voor mij heeft hij totaal afgedaan om te zeggen dat mannen niet monogaam zijn. Dit geldt voor hem en laat andere er buiten. Dit is bij veel collega’s totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Hij is niet eens in staat om zijn vorige vriendin die ziek is te verzorgen dan ben je echt geen cent waard. Kom zijn vorige vriendin regelmatig tegen in het ziekenhuis, wat een klasse wijf en wat een mooie vrouw, maar hij zal dat wel te veel moeite vinden en dan laat je iemand maar barsten. Neem lekker een jong vriendinnetje dan scoor je pas kerel. Die del van twarres was ook echt een schot in de roos. hahahah

      /   Reply  / 
  9. jansen

    Laat die syb maar in de kast. Eikel

      /   Reply  / 
  10. Ronald

    Ja en laat die Franse Duitser zich maar met sloopwerken bezig houden…

      /   Reply  / 
  11. Geesje

    Elkaars repertoir zingen?
    Zijn ze met Jamai zijn repertoire snel klaar.
    1 Album en dat is het dan.

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Jamai kondigt nieuwe single aan | Nlpop

  13. Rolf

    na paar afleveringen zie ik echt steeds dat jan dulles er met kop bovenuit steekt. hij is zo goed! zo mooi gezongen weer gisteravond.

    volgend jaar eens proberen: gerard joling,marco borsato,dinand woesthof,alain clark,waylon zo dat zijn echt allemaal te gekke zangers ben benieuwd hoe hun het zouden doen met elkaars reportoire.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>