Jan Smit: De Zomer Voorbij vanuit Griekenland op tv

Ze zijn weer op pad geweest, Jan Smit, Nick & Simon en de 3js. Naar Griekenland dit jaar, terwijl de camera’s meedraaiden voor De Zomer Voorbij. De Griekse avonturen zijn vanaf vanavond weer te volgen op Nederland 3. Het programma toont elk jaar een stijgende lijn (in kijkcijfers gemeten in elk geval) en de sfeer was dit seizoen opperbest, zo heb ik me laten vertellen.

Voor deze vierde serie van De Zomer Voorbij heeft Jan Smit weer de nodige vrienden en kennissen uitgenodigd, zoals daar zijn: Coen & Sander, Lisa Loïs, Jim Bakkum, Jack Poels van Rowwen Heze en, heel verrassend, The Opposites. Wat ze allemaal beleefden, is vanavond om 21.05 uur te zien op Nederland 3.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit: De Zomer Voorbij vanuit Griekenland op tv

  1. Lon

    Kan niet wachten. Heb de dagen afgeteld in mijn agenda. Als het maar de helft zo leuk wordt als voorgaande jaren dan zit het wel snor. Die serie is echt verslavend (op een goede manier). Heb er zin in!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>