Onthulling details Serious Request 2010 in DWDD

Hoe gaat 3fm dit jaar Serious Request aanpakken? Welke deejays worden opgesloten in het Glazen Huis voor deze sympathieke radioactie? Heeft Bløf inderdaad het officiële anthem voor Serious Request 2010 afgeleverd? Wat doet gastheer Eindhoven zoal rondom Serious Request? En is ook al bekend wat Nederland 3 allemaal gaat doen? Vanavond antwoord op veel van deze vragen, als in De Wereld Draait Door de drie 3fm-deejays aanschuiven die dit jaar de boegbeelden vormen.

3fm is in 2004 begonnen met Serious Request, dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip. Waar het ooit begon als een leuke actie voor het Rode Kruis, is de actieweek nu een media-event waar miljoenen in omgaan. Tot op heden is er elk jaar een recordbedrag opgehaald – zelfs vorig jaar, toen de crisis op zijn hoogtepunt was.

Vast staat al wel dat de slotavond van Serious Request zo vlak voor kerst een avondvullend tv-programma wordt. De deuren van het glazen huis blijven dit jaar dus tot iets later gesloten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>