Registratie Vrienden van Amstel Live op Nederland 3

Het moet een geweldig feest zijn geweest in Ahoy in januari, waar De Vrienden van Amstel Live 2011 zich afspeelde. Deze editie kenmerkte zich door een uitzonderlijk sterke line-up, fraaie verrassingsoptredens (onder andere Jan Smit en Ben Saunders) en een geheel nieuwe ambiance door de renovatie van Ahoy. Van de muziekavond is een videoregistratie gemaakt die de NTR vanavond uitzendt op Nederland 3.

In De Vrienden van Amstel Live treden zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band op. Ook kruipen bekende Nederlandse artiesten in de huid van hun muzikale held tijdens De Helden van Amstel Live en brengen de artiesten een eerbetoon aan een bekende artiest uit de Nederlandse muziekcultuur. Met onder andere Bløf, Acda en de Munnik, 3js, Alain Clark, Within Temptation, Frank Boeijen, Nick & Simin en DI-RECT.

Bekijk de promo:

Vrienden van Amstel Live, 20.25 uur, NTR (NL3)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>