Corry Konings en Ronnie Tober in Ali B Op Volle Toeren

De Tros komt dit najaar met een vervolg op het bejubelde Ali B Op Volle Toeren. Waren het in de eerste reeks redelijk bekende namen van weleer die hun medewerking verleenden aan de show, nu zijn de grote namen en hitartiesten van toen aan de beurt. Ali B verklapt aan RTL Boulevard dat onder andere Liesbeth List, George Baker, Ronnie Tober, Rob de Nijs, Corry Konings, Armand en Imca Marina meedoen.

Ali B zei eerder te hopen op Engelstalige liedjes te hopen of zelfs buitenlandse artiesten. Maar dat lijkt nog even te worden uitgesteld, voor zover ik nu kan beoordelen zal alleen de aflevering met George Baker niet in de eigen taal zijn.

Nu maar hopen dat de reacties nog authentiek zijn. Inmiddels weet immers iedereen wat het programma is en wat de impact er van is. Al lijken er bij bovenstaand lijstje weinig onoprechte artiesten te zitten.

Zie ook:
- Ali B hoopt op Engelstalige songs in tweede Op Volle Toeren
- Ali B vreest succes Op Volle Toeren
- Ali B houdt niet van televisiewereldje
- Ali B mag Tros-pilot uitwerken tot Ali B op volle Toeren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>