Pearl Jozefzoon in Van Popster tot Operaster

Ze zong al in een musical en was te zien als zangeres in The Voice of Holland. Maar Pearl Jozefzoon ontwikkelt zich nu ook tot operazangeres in het NCRV-programma Van Popster tot Operaster. De omroep meldt verder dat ook Sabrina Starke en Syb van der Ploeg zich voor de gelegenheid laten omscholen tot operasterren. Eerder werden al de namen van Frans Duijts, Lisa Lois en Dean Saunders bekendgemaakt.

In Van Popster tot Operaster brengen de artiesten voor een volle zaal in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag een operaklassieker ten gehore. Ze worden hierbij begeleid door een klassiek orkest. Op dit moment zijn de artiesten keihard aan het trainen met behulp van een zangcoach. Ze moeten namelijk niet alleen op een andere manier gaan zingen, maar ook nog in een andere taal. Net als vorig jaar zal de jury bestaan uit bariton Henk Poort, radio-dj Giel Beelen en mezzo-sopraan Tania Kross.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pearl Jozefzoon in Van Popster tot Operaster

  1. Anoniem

    PEARL GAAT WINNEN!!!!!!! DE BESTE VAN DIT RIJTJE!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>