Anouk veilt awards voor 3fm Serious Request

Anouk is nooit zo gehecht geweest aan prijzen. Niet zelden kwam ze niet opdagen bij een uitreiking. En als ze dan wel een speech hield, stak ze niet onder stoelen of banken dat het desbetreffende beeldje in een doos op zolder zou verdwijnen in plaats van de schoorsteenmantel. Dus als Giel Beelen vraagt of Anouk iets te veilen heeft voor Serious Request, komt ze aanzetten met haar goed gevulde prijzendoos. “Op vier na, want die bewaar ik voor mijn kids, dan hebben ze in ieder geval nog iets”, vertelt de zangeres op 3fm.

Het was een leuk gesprekje met de stand van zaken rondom Anouk, die haar afscheid als optredend artiest heeft aangekondigd. In maart staat ze nog twee keer in het Gelredome, waarvoor ze ook vroegere ‘ontslagen’ bandleden uitnodigt. “Alle bands die ik ooit heb ontslagen, komen spelen. We hebben vier of vijf podia door heel de Gelredome. Het wordt te gek.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>