Afrojack wint MTV Europe Music Award Best Dutch Act

Best Belgian Act gaat naar Milow. Andere winnaars o.a. Loreen en One Direction

Afrojack is de winnaar van de MTV Europe Music Award 2012 in de categorie Best Dutch Act. Afrojack versloeg Eva Simons, Gers Pardoel, Tiësto en Chef’Special in de nationale categorie. Vorig jaar ging Ben Saunders met de award naar huis.

De prijs voor Best Belgian Act gaat naar Milow, die in zijn categorie won van dEUS, Netsky, Selah Sue en Triggerfinger. In de categorie Best UK & Ireland Act won One Direction van onder meer Jessie J en Ed Sheeran. Beste Swedish Act is Songfestivalwinnares Loreen geworden. Zij won van onder meer Avicii.

In de algemene categorieën kan tot 9 november gestemd worden. Klik hier voor info.

De Europe Music Awards worden op 11 november a.s. uitgereikt tijdens een grote liveshow vanuit de Festhalle in Frankfurt. Afrojack maakt dan ook nog kans op de award voor Worldwide Act European, maar in die categorie zijn dus ook de Britse boyband One Direction en de Zweedse Eurovisie-winnares Loreen genomineerd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Afrojack wint MTV Europe Music Award Best Dutch Act

  1. Pingback: Vandaag Live: MTV Europe Music Awards 2012 | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>