Flitspoll Aflevering 1 De Beste Zangers van Nederland 2013

Vanavond werd de eerste aflevering van De Beste Zangers van Nederland Seizoen 5 uitgezonden. Terugkijken kan op sterren.nl en liedjes downloaden kan hier op iTunes.

Deze week was Raffaëla Paton de hoofdgast. De zes liedjes waren: Tim Douwsma met Chocolatte, Rob de Nijs met You Are Always On My Mind, Charly Luske & Raffaëla Paton met Houten Hart, Simone Kleinsma met For Once In My Life, Bastiaan Ragas met Right Here Right Now en Angela Groothuizen met Private Dancer.

Het is natuurlijk maar een spelletje, dus je kan in onze poll op meerdere liedjes tegelijk stemmen. Wat waren volgens jou de beste optredens uit deze aflevering?

Beste performance in aflevering 1 van Beste Zangers 2013?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Flitspoll Aflevering 1 De Beste Zangers van Nederland 2013

  1. Peterke!

    Ik heb hem helaas gemist. Ik ga hem morgen ergens terugkijken. Gelukkig hoeft Raffaëla zelf niet op te treden. Heb ik daar geen last van. Ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Bart

    De sfeer in de groep is zoveel beter dat vorig jaar, dat merk je meteen. Ik heb genoten gisteren. Mijn houten Hart van Charly en Raffaela klonk echt geweldig. Wat zijn er toch veel mensen negatief over Raffaela. Ze is gewoon lekker gek! Ze doet lekker haar eigen ding. En daar storen mensen zich blijkbaar aan. Maar zingen kan ze hoor! Laten we dat niet vergeten. Dat heeft ze gisteren wel weer bewezen!

      /   Reply  / 
  3. nick

    haha tim douwsma laatste plaats

      /   Reply  / 
  4. BéTé

    Rob de Nijs was gisteravond echt super evenals Simone Kleinsma … beide met bakken ervaring natuurlijk.
    Ik kan me voorstellen dat mensen zich storen aan Raffaela en het zien als aandachttrekkerij…. maar natuurlijk komt zoiets voort uit onzekerheid. Maar iemand die in staat is om daar door heen te kijken zal – denk ik – nog veel gaan genieten van haar in deze serie.
    Ik vergelijk haar een beetje met Glennis Grace … té vroeg bekend geworden door een talentenjacht te winnen met té weinig ervaring op dat moment.

      /   Reply  / 
  5. Robin D.

    @Bart: ik snap dat anti-Raffaela wel eigenlijk.. zal niet zeggen dat ze niet kan zingen maar mensen storen zich denk ik aan dat over the topgedrag van haar (ik tenminste wel) ze vertoont divagedrag en daar houden de meeste mensen in NL niet van!! ;)

      /   Reply  / 
  6. Marcus Lucas Auteur

    Ik vind Raffaëla juist leuk. Vorig seizoen werd divagedrag ook gezegd over Ruth Jacott, terwijl dat ook een heel leuk mens is. Raffaëla is spontaan en kleurrijk in haar manier van doen, maar op zich is zij een hele gewone vrouw. Ze heeft geen hysterische meningen, ze haalt collega’s niet door het slijk, enz. Ik vind bij dit soort discussies dat vrouwen vaak langs een andere meetlat worden gelegd dan mannen. Kijk bijvoorbeeld naar Albert Verlinde, Gordon of Gerard Joling, die echt vals en gemeen kunnen zijn. Dat wordt geaccepteerd als een gegeven. Het is nu eenmaal zo. Zo zijn ze. Maar bij Raffaëla wordt al een probleem gemaakt van de manier waarop ze staat op een foto. Bij Anouk en Trijntje Oosterhuis komt het overigens ook regelmatig voor. Dat vind ik best wel oneerlijk.

      /   Reply  / 
    1. bart

      Precies Marcus. Dat probeerde ik ook te zeggen. Het is een super goede zangeres. Het lijkt wel of haar gedrag het belangrijkste voor mensen is. Kippevel gisteren bij haar duet met Charly!

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Mij stoort haar gedrag niet. Ik vind haar alleen geen geweldige zangeres.

          /   Reply  / 
        1. Aussie

          zo geweldig vond ik haar duet met Charly niet zo, ik kreeg het idee dat ze zelfs een beetje moeite voor moest doen

            /   Reply  / 
  7. Pingback: Nog geen favoriet in seizoen 5 Beste Zangers van NL | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>