Seizoen 5 De Beste Zangers van Nederland begint! (poll)

We gaan weer genieten van één van de leukste muziekshows op de Nederlandse tv

Een nieuwe seizoen van De Beste Zangers van Nederland gaat vanavond van start! De show is weer terug van Nederland 3 naar primetime Nederland 1, en op zaterdagavond nog wel. De kijkcijfers zullen dus hoger zijn dan vorig seizoen, toen er op de zomerse woensdagavonden bovendien regelmatig concurrentie was van voetbal.

Dit vijfde seizoen nemen Charly Luske, Angela Groothuizen, Simone Kleinsma, Rob de Nijs, Raffaëla Paton, Tim Douwsma en Bastiaan Ragas het tegen elkaar op. Op het Spaanse eiland Ibiza zingen de deelnemers elkaars repertoire. Jan Smit presenteert.

We gaan uiteraard weer op zoek naar de meest bijzondere uitvoeringen van liedjes en mogelijke hits. Na de enigszins krampachtige jacht op een Glennis Grace-moment in het vorige seizoen, zijn de verwachtingen nu iets realistischer. Dat kan heel positief uitwerken. Er is nu niet dezelfde druk om Glennis uit seizoen 4 te evenaren of overtreffen.

Eerst genieten van de show, dan zien we daarna wel of er hits uit voortkomen. Kansen daarop zijn er zeker. Volgens de eerste roddels en speculaties maken Raffaëla Paton, Charly Luske en Tim Douwsma de meeste kans. De jongsten van het stel dus.

Maar laten we hopen dat men geleerd heeft van vorig seizoen, en niet te veel fixeert op de winnaar in de show. Berget Lewis won, en haar single Zwart Wit was een prima release, maar men had volgens mij ook veel meer kunnen halen uit de grote belangstelling onder het publiek voor met name Freek Bartels, maar bijvoorbeeld ook Nikki Kerkhof.

Freek was vorig seizoen overduidelijk de publiekswinnaar. Het publiek kiest ook dit seizoen misschien wederom voor een andere zanger of zangeres dan de winnaar in de show zelf, zoals in het Glennis Grace-seizoen Anita Meijer de winnaar werd in het programma, maar Glennis uiteindelijk de enige en grootste hit scoorde.

Net als vorig seizoen hier op NLpop direct na de uitzending een flitspoll met alle liedjes van die avond. Dat is toen zo goed bevallen dat we er een vervolg aan geven. Voor mij persoonlijk wel even een omschakeling, want ik ben gewend om mijn zaterdagavond vrij te houden, maar in dit geval een leuke omschakeling… dus tot vanavond!

De Beste Zangers van Nederland, vanavond om 21.00 uur bij de TROS op Nederland 1. Meer info, foto’s en optredens na de uitzending terugkijken? Check sterren.nl

Je kan in deze poll op meerdere artiesten tegelijk stemmen:

Beste Zanger van Nederland 2013?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Seizoen 5 De Beste Zangers van Nederland begint! (poll)

  1. Denn

    Simone Kleinsma en jammer genoeg niet echt veel hitpotentie vind ik Charly Luske ook nog steeds er goed.

    En ik erger me nu al aan Raffaela (foto), kan zij nooit een keer gewoon op een foto staat en doen!

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Wat een lekker cryptische reactie weer, Inge…

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Artiesten De Beste Zangers van Nederland 2013 bekend | NLpop

  4. Pingback: Simone Kleinsma ontroert en scoort met Wat Is Mijn Hart | NLpop

  5. Pingback: Angela Groothuizen scoort na huilepisode Beste Zangers | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>