Nog geen favoriet in seizoen 5 Beste Zangers van NL

Miljoen kijkers voor De Beste Zangers van Nederland maar nog geen iTunes-scores

Er is nog geen duidelijke publieksfavoriet in het vijfde seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Afgelopen zaterdag werd de eerste aflevering van dit seizoen uitgezonden.

Hoewel de show meer dan een miljoen kijkers trok haalde geen enkel nummer de iTunes Top 100. Dat kan in de komende uitzendingen veranderen, maar in onze NLpop-analyse moeten we het dus nu doen met polls, zoektermen en reacties in de (sociale) media.

Zoals het er nu uitziet gaat het dit seizoen tussen Raffaëla Paton en Charly Luske. Dit wordt versterkt door uitspraken van Angela Groothuizen in het AD van afgelopen weekend. Angela zei dat Raffaëla de grote herontdekking van dit seizoen zal worden.

Opvallend is dat in onze eigen flitspoll over aflevering 1 het duet Houten Hart, gezongen door Charly en Raffaëla, op de derde plaats staat. Onze bezoekers vinden Simone’s uitvoering van For Once In My Life de beste performance uit de eerste show.

Angela’s optreden, zingend en dansend op tafel als een ware cougar voor de 28 jaar jongere Tim Douwsma, was absoluut het hoogtepunt van de avond. Meest spraakmakend, en ook het meest teruggekeken.

Terugkijken kan op sterren.nl en Youtube, de liedjes zijn op iTunes te downloaden.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nog geen favoriet in seizoen 5 Beste Zangers van NL

  1. Aussie

    Ik denk dat het ook bij Glennis Grace blijft. Ik had vorig seizoen me verwachtingen van Nikki, maar ik ergerde me al gauw aan haar Brabantse dialect

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Nou zeg, een dialect zou toch geen invloed moeten hebben op je muzikale voorkeur?
      Jij zegt bijvoorbeeld “me” in plaats van “mijn” of “m’n”. Dat neem ik ook voor lief hoor…
      😜
      Bovendien zou ‘t me niet verbazen als jij met een “Down Under” accent spreekt…

        /   Reply  / 
      1. Aussie

        Ja zou bedoelde ik het ook niet zo, maar als je het nummer Ghetto hoor van haar, dan klonk dat gewoon niet lekker. Bring me down is daarintegen wel beter

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>