Simone Kleinsma ontroert en scoort met Wat Is Mijn Hart

Simone Kleinsma zonder enige twijfel publiekswinnaar aflevering 2 Beste Zangers

Zaterdagavond werd de tweede aflevering in het vijfde seizoen van De Beste Zangers van Nederland uitgezonden. Onbetwistbaar kunnen we vaststellen dat Simone Kleinsma volgens het publiek de beste performance weggaf. Ontroerend mooi.

Simone’s indrukwekkende uitvoering van Marco Borsato’s Wat Is Mijn Hart scoort momenteel ook in iTunes. Het enige liedje uit dit seizoen tot nu toe dat die chart bereikt.

De opkomst van La Kleinsma zorgt voor een verrassende dynamiek in dit seizoen van De Beste Zangers. Vooraf werden Raffaëla en Charly getipt als seizoensfavorieten, maar tot nu toe blaast Simone iedereen en alles omver. Met Wat Is Mijn Hart knalt ze vandaag de top 50 van iTunes in. Tot nu toe het enige liedje uit dit seizoen dat die chart haalt.

Zit er nog een verdere stijging in? Op NLpop hebben we een algemene poll over het hele seizoen, en per aflevering flitspolls over de afzonderlijke liedjes. Simone wint de eerste twee flitspolls. Vorige week met 26 procent voor For Once In My Life, en deze week met een overweldigende 54 procent voor Wat Is Mijn Hart.

In onze algemene poll gaat Raffaëla Paton nog aan kop met 25 procent, maar Simone is inmiddels gestegen naar de tweede plek met 23 procent. Ze heeft Charly Luske al ingehaald, en zit nu ook Raffaëla op de hielen. Wie had dat vooraf gedacht?

Op sterren.nl kan je Simone’s uitvoering van Wat Is Mijn Hart en de andere optredens terugkijken. Wat Is Mijn Hart staat hier op iTunes, en de andere liedjes uit aflevering 2 hier.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Simone Kleinsma ontroert en scoort met Wat Is Mijn Hart

  1. Aussie

    Hoewel het een uitstekende vertolking is en ik Simone erg waardeer, is het een beetje misplaatst om te zeggen dat het liedjes scoort.

    Plek 124 Marcus, niet echt een top positie al zeg ik het zelf..

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Vanmiddagop nummer 37 en nu weer op 47. Waarom staat de plaat 2 keer in de lijst. Hij staat ook op 131???? Losse single en het nummer van het album? Raar..

        /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ja, zij zingt in dr eentje al die anderen van het podium.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Ja, eens.
      En hoewel ik geen superfan van Rob de Nijs ben, kan ik hem als artiest toch ook altijd waarderen (vind Banger Hart trouwens nog altijd een leuk nummer). Hij stelt zich altijd professioneel op en neemt zijn vak en liedjes die hij zingt, serieus.
      Marcus, beetje vreemd dat je wel aandacht aan K3 schenkt, maar niet aan bijvoorbeeld het jubileun van Rob de Nijs in Carre, van afgelopen zondag.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Ja, respect voor de lange staat van dienst van Rob de Nijs natuurlijk. Echter, Banger Hart vind ik juist vreselijk.

          /   Reply  / 
      2. Marcus Lucas Auteur

        Ik wist niet dat Rob de Nijs afgelopen zondag een jubileum vierde in Carré. Ik research regelmatig of er zulke speciale optredens zijn, maar had dit gemist.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>