Angela Groothuizen scoort na huilepisode Beste Zangers

Angela in top 25 iTunes met De Helft Van Mij • Simone scoort ook weer in die chart

De derde aflevering van De Beste Zangers van Nederland die zaterdagavond werd uitgezonden was een beetje een huilepisode. Vooral Angela Groothuizen ontroerde met haar intense vertolking van het door Bastiaan Ragas geschreven lied De Helft Van Mij.

En ook Simone Kleinsma raakte wederom gevoelige snaren met haar indrukwekkende performance van De Hemel Is Dichtbij. Beide liedjes zijn geschreven door Bastiaan Ragas, en de dames bereiken er de iTunes Download Top 100 mee. Angela staat momenteel solide in de top 25, Simon volgt op enige afstand.

In onze filtspoll scoren Angela en Simone met afstand het beste. In de algemene poll over het hele seizoen heeft Simone na vorige week de leiding overgenomen van Raffaëla Paton. Ook Angela en Tim Douwsma stijgen na de aflevering van zaterdag. Je ziet die veranderende publieksvoorkeuren ook terug in zoektermen en sociale media.

Een verrassende ontwikkeling in dit seizoen van de show. Vooraf werden Raffaëla en Charly ingeschat als mogelijke hitmakers, maar na de eerste drie afleveringen zijn het Simone en Angela die het publiek het meest pakken. Dat kan natuurlijk nog veranderen in de komende uitzendingen; het is een goed geproduceerde show, met een opbouw.

Optredens terugkijken kan op sterren.nl, download De Helft Van Mij hier op iTunes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>