Flitspoll Aflevering 4 De Beste Zangers van Nederland 2013

Vanavond werd de vierde aflevering van De Beste Zangers van Nederland Seizoen 5 uitgezonden. Terugkijken kan op sterren.nl en liedjes downloaden kan hier op iTunes.

Angela was deze week de hoofdgast. De zes liedjes: Charly met Do Wah Diddy Diddy, Raffaela met Ik Hou Van Dit Land, Bastiaan met Overblijf, Simone met All I Ever Need Is You, Rob met She en Tim met Love Me Just a Little Bit More.

Het is natuurlijk maar een spelletje, dus je kan in onze poll op meerdere liedjes tegelijk stemmen. Wat waren volgens jou de beste optredens uit deze aflevering?

Beste performance in aflevering 4 van Beste Zangers 2013?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Flitspoll Aflevering 4 De Beste Zangers van Nederland 2013

  1. Robin D.

    Ik vond Simone, Bastiaan en Tim vanavond..

      /   Reply  / 
  2. SobeIt

    Dit seizoen is ECHT bagger. De Glennis seizoen was perfect. MAAR wat was ik AANGENAAM verrast met Raffaela en haar versie van Ik hou van dit land. Dat was ziekelijk GOED. DIt moet een iTunes hit worden!

      /   Reply  / 
  3. BéTé

    Het was vanavond wel erg flauwtjes! Er zijn idd veel leukere seizoenen geweest. Wat opvalt is dat deze club mensen het gewoon heel gezellig heeft met elkaar. Rafaella kan helemaal zichzelf zijn (onzeker zoals ze is) in dit ‘warme nest’, wentelt zich er lekker in en presteert daarom goed. Maar ja; dát alleen levert niet leuke TV op. We willen ook wat vuurwerk :)

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    Op 8 feb. kom het debuut album van Pearl Jozefzoon uit.
    Ze heeft haar eerste single ‘Clocks’ gecoverd van Coldplay maar het ze heeft er een klassieke draai aangegeven, werlijk prachtig mooi!

    Zal het album niet kopen, maar een aantal favorieten zal ik wel aanschaffen via Itunes.

    http://www.youtube.com/watch?v=n04nzVXSaVk

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Geweldig. Een cover. Met een eigen draai eraan. Baanbrekend.
      Wordt dus niks.

        /   Reply  / 
    2. BéTé

      ff geluisterd…. zang érg doorsnee. Ze heeft gewoon geen unieke stem. Het is de compositie wat dit nummer het bijzonder maakt. Goed strijkarrangement mooi pianospel; that’s all.

        /   Reply  / 
    3. Ronald

      leuk voor Pearl Jozefzoon. Maar is er iemand die werkelijk geloofd dat dat album een succes wordt? Ze heeft geen grote hits gehad en is te onbekend om op naam te verkopen…

        /   Reply  / 
  5. henk

    Wat mij wel heel erg opvalt is, dat deze vijfde serie commercieel gezien NIET succesvol is. Op dit moment scoort van de gisteren uitgezonden aflevering actueel niet één nummer in de I-Tunes TOP 100.

      /   Reply  / 
    1. bart

      Dat pak je wel weer meteen de minste aflevering. Vorige week kwam Angela in de top 20. Simone scoorde de vorige weken ook goed. Raffaela staat trouwens sinds vanochtend op nummer 80. Niet schokkend, maar wel in de top 100. Maar een echte hit is er nog niet.

        /   Reply  / 
  6. Nick

    tim douwsma is veruit de slechtste zanger

      /   Reply  / 
  7. Moni

    Doe normaal Rafaela dat was echt fucking ziek! Wat een nummer ook! Echt een uplifting nummer en het zou echt de soundtrack moeten zijn van elke bewoner van nederland!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>