Vanavond al op tv: De Vrienden van Amstel Live 2013

Succesvolle 2013-editie De Vrienden van Amstel Live vanavond op RTL 4

Ooit klein begonnen in De Heeren Van Aemstel, maar inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste muziekfeesten van het jaar: De Vrienden van Amstel Live 2013. Vanavond wordt de concertregistratie al uitgezonden.

In acht uitverkochte avonden in Ahoy kwamen dit jaar meer dan 100.000 bezoekers. Met voor het eerst Marco Borsato, en verder onder meer BLØF, Ilse DeLange, Nick & Simon, VanVelzen, Rob de Nijs, Gers Pardoel, Acda en de Munnik, Xander de Buisonjé, Di-Rect, De Dijk, Sandra van Nieuwland en Nielson.

‘Eeen opeenstapeling van alleen maar hoogtepunten in een belachelijk mooi decor. Het is ongekend hoeveel Nederlandse topartiesten hier wel niet staan en met elkaar samen spelen’, aldus Marco Borsato.

RTL 4 zendt de show donderdagavond vanaf 20.30 uur uit. De presentatie is in handen van Jeroen van Koningsbrugge. Hij geeft de kijker ook een blik achter de schermen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond al op tv: De Vrienden van Amstel Live 2013

  1. Yoshi

    Al mogen er de volgende keer wel wat meer vrouwen mee doen: Anouk, Trijntje, Caro!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>