Kijktip: Vanavond Shaffy Symfonia live vanaf Museumplein

Onder meer Liesbeth List, Jenny Arean en Thé Lau eren 80 jaar Shaffy met concert

Het is vanavond zeker niet ‘stil in Amsterdam’, want de Uitmarkt 2013 is bezig. Eén van de hoogtepunten is de Shaffy Symfonia, die rechtstreeks op tv wordt uitgezonden.

Ramses Shaffy is een van de grootste Nederlandse liedkunstenaars van de afgelopen eeuw, zo niet dé grootste. Dit jaar zou hij 80 zijn geworden, en om dat te eren zingen verschillende artiesten vanavond op het Museumplein nummers uit zijn repertoire. Ze worden begeleid door orkest Holland Symfonia, versterk met het combo van Cor Bakker.

Tijdens deze Shaffy Symfonia zingen Liesbeth List, Alex Klaassen, Jenny Arean, Remco Vrijdag, Martine Sandifort en Thé Lau. Daarnaast treden ook Noortje Herlaar en Maarten Heijmans op. Zij vertolken de hoofdrollen in de Avro-dramaserie Ramses (regie: Michiel van Erp) over de jonge jaren van Shaffy, die vanaf januari op zal worden uitgezonden.

Het concert op het Museumplein is gratis toegankelijk voor publiek, en op tv rechtstreeks te volgen bij de Avro op Nederland 2, van 21.10 tot 22.00 uur. Presentatie: Cornald Maas.

Concert wordt vast prachtig, maar niemand kan het natuurlijk zoals Shaffy zelf:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijktip: Vanavond Shaffy Symfonia live vanaf Museumplein

  1. Leon

    Heel jammer van Rob de Nijs. Wat een blamage en zou zeggen tegen Rob hang je microfoon in de wilgen. Noortje, wat was je geweldig alsmed Klaas. Kan niet wachten op de serie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>