Niels, Lisa, Jack en Sabrina in Beste Zangers van Nederland

Deelnemers nieuw seizoen Beste Zangers van Nederland verklapt

Niels Geusebroek heeft een aantal deelnemers van het nieuwe seizoen van de populaire TROS-show De Beste Zangers van Nederland onthuld. Hij vertrekt zaterdag naar Ibiza en vertelde tegen Shownieuws waarom en met wie.

Samen met onder meer Lisa Lois, Sabrina Starke en Jack Poels van Rowwen Hèze zal Niels op het Spaanse partyeiland opnames maken voor het komende seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Welke overige drie zangers meedoen is nog onbekend, maar zal vermoedelijk snel onthuld worden.

Dat Niels zijn mond wellicht iets te vroeg voorbijpraatte is begrijpelijk. Hij loopt vast met zijn hoofd in de wolken, want gisteren werd bekend dat hij met zijn nieuwe single Take Your Time Girl op 1 staat in de Top 40, de Mega Top 50, en iTunes.

Foto: vorig seizoen, Sterren.nl

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Niels, Lisa, Jack en Sabrina in Beste Zangers van Nederland

  1. Yoshi

    Yes!!! Twee van mijn favo zangers Niels en Lisa Lois!!!

      /   Reply  / 
  2. Peterke!

    Dit wordt weer een heel leuk seizoen. Niels Geusebroek, Lisa Lois & Sabrina Starke zijn alle drie zeer goeie artiesten. Ben zeer benieuwd naar dit seizoen!

      /   Reply  / 
  3. Vinn

    Walgelijk die Lisa! Ik hoop dat Dewi eens mee doet. Haar talent wordt altijd ondergewaardeerd. Verder zou Trijntje, ilse, anouk en dinand leuk zijn maar die doen vast niet mee

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Ken je haar dan??

      En Dewi? zij heeft wel de minste recht om hier aan mee te doen, misschien aan een versie: beste zieligste zangers van Nederland

        /   Reply  / 
      1. Bart

        Ik heb al een foto gezien van het hele team. Geen Dewi, maar wel Leona.

          /   Reply  / 
  4. Robin D.

    Ik hoop dat Sharon Kips en Hind ook meedoen maar dat zal wel niet.

      /   Reply  / 
  5. Room

    Jaaa, Sharon Kips zou echt een aanwinst zijn voor het programma. Zij kan mensen echt ontroeren en liedjes haar eigen maken. Zo’n kleine setting van de Beste Zangers past perfect bij haar. Maar ja, ik geloof dat alleen mensen van The Voice worden gevraagd (aangezien De Mol) alles produceert.

      /   Reply  / 
  6. Peterke!

    Dan ga ik hopen dat Floortje volgend jaar meedoet. Dit jaar zou ook al heel leuk zijn, maar dat denk ik niet. Dus volgend jaar lekker Floortje mee laten doen. En waarom Dewi niet? Jamai heeft toch ook meegedaan?

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Don’t mention the F – word … please!! Bovendien heeft ZIJ dan geen tijd om mee te doen. Veel te druk voor!!
      Je weet toch wel dat ze workshops gaat geven aan jonge talenten?? Ze gaat al haar opgedane kennis en ervaring op het gebied van zang en showbizzz overbrengen op hen.

        /   Reply  / 
  7. Yoshi

    Op prive.nl gelezen dat Leona Phillipo en Ben Saunder er hoogstwaarschijnlijk ook in zitten.

    Ben Saunders oke, maar Leona Phillipo?? Die komt net kijken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>