MTV EMA 2013 in Amsterdam: Eerste grote naam onthuld

En: Stemmen voor Best Dutch Act • Plus uitleg over kaartverkoop

Muziek- en jongerenzender MTV onthulde vanochtend aan NU.nl dat Katy Perry een van de bevestigde artiesten is die een optreden zal geven tijdens de MTV EMA show die op 10 november in Ziggo Dome Amsterdam plaatsvindt.

Katy zal vermoedelijk een liedje vertolken van haar nieuwe album Prism dat eind oktober verschijnt. Ze is geen onbekende bij de awardshow. Ze trad al vaker op en mocht eerder drie prijzen mee naar huis nemen.

Stembussen geopend, ook voor Best Dutch Act

Eerder meldden we al dat de stembussen voor de internationale categorieën geopend waren. Met onder meer Macklemore & Ryan Lewis, Justin Timberlake, Lady Gaga, Daft Punk, Justin Bieber, Robin Thicke, Katy Perry, Miley Cyrus, Thirty Seconds To Mars, Black Sabbath, Green Day, Kings Of Leon en Rihanna.

Toen kon er nog niet gestemd worden voor Best Dutch Act, maar dat kan nu wel! Genomineerd in onze nationale categorie zijn dit jaar Armin van Buuren, Afrojack, Kensington, Nicky Romero en Nielson. Stemmen kan hier!

Kaarten te bemachtigen via MTV EMA Facebook

De MTV EMA show (voorheen bekend als de MTV Europe Music Awards) vindt op 10 november plaats in Amsterdam. Er blijkt veel onduidelijkheid over de manier waarop toegangsbewijzen voor de show bemachtigd kunnen worden.

Daarom nogmaals de uitleg over de kaartverkoop. Tickets voor de show zijn te winnen door mee te doen aan prijsvragen, of via Facebook.

Check hiervoor de sociale media: facebook.com/mtvema en @mtvema

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “MTV EMA 2013 in Amsterdam: Eerste grote naam onthuld

  1. Peterke!

    Ik moet daar bij zijn! Taylor Swift komt ook zeker en hopelijk treed ze ook op. Lady Gaga en One Direction verwacht ik ook dat gaan optreden. Katy Perry is al zeker! Dat wordt een top avond. Hopelijk win ik ook wat kaarten. :-)

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Ik wil ook echt heen, zo jammer dat er geen kaarten te koop zijn.

        /   Reply  / 
  2. Yoshi

    Volgens mij wordt het echt een teleurstellend EVMA show. Met alleen maar onbekende hits, niet te vergelijken met de shows in Amerika en UK.

      /   Reply  / 
  3. ArjanH

    Ik hoop dat er ook NL artiesten mogen optreden zoals een Anouk of een Sharon Doorson want de hele wereld kijkt toe! Zou geweldig zijn natuurlijk!

      /   Reply  / 
  4. ArjanH

    Er zijn wel kaarten te koop. Check de site van de Telegraaf…

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Ik las het vanochtend ook, maar de site http://tickets.mtvema.com verwijst door naar de Facebook-pagina van MTVEMA, en daar link ik onder dit stukje al naar door. Daarom heb ik maar geen nieuw bericht geplaatst. Ik zal de tekst wel iets aanpassen.

        /   Reply  / 
  5. Maud

    ik probeer nu al voor de 6e keer kaarten te kopen door te loten maar de site doet helemaal niks als ik op verzenden druk… ik hoop heeel erg dat ik er heen kan want alle leuke artiesten komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>