Sandra van Nieuwland en Ben Saunders bij Top 2000 Sing Along

En ook Anita Meyer is aan line-up voor meezingfeest toegevoegd

Radio 2 heeft nieuwe namen onthuld voor de Top 2000 Sing Along in Ahoy. Het meezingfestijn is de opvolger van Top 2000 In Concert, de traditionele muzikale afsluiting van het jaar. Het evenement wordt op radio en tv uitgezonden.

Sandra van Nieuwland, Ben Saunders en Anita Meyer voegen zich bij Racoon, VanVelzen, Glennis Grace en de cast van Flashdance. Het concert wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw, de perfecte gastheer voor een sing-along!

Zij zullen de grootste hits en medleys uit de Radio 2 Top 2000 zingen. Het Top 2000 feest is traditioneel op oudejaarsavond de muzikale afsluiting van het jaar.

Ron Stoeltie, Manager Evenementen Radio 2: ‘Ik ben erg blij met de prachtige line-up met topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld. Het is uniek dat op één avond deze artiesten, samen met Paul de Leeuw in Ahoy staan.’

11 miljoen mensen

De Top 2000 van Radio 2 is een groots media- en muziekevenement dat in totaal zo’n 11 miljoen mensen bereikt. De lijst wordt samengesteld door het publiek en uitgezonden van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond.

Met op tv de Top 2000 Quiz, Top 2000 a gogo met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis, en nu dus ook de Top 2000 Sing Along met Paul de Leeuw.

De Top 2000 Sing Along vindt plaats op woensdag 4 december vanaf 20.30 uur in het Rotterdamse Ahoy. Op oudejaarsavond wordt het concert op Radio 2 en op Nederland 3 uitgezonden. Meer informatie en kaarten: radio2.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>