MTV EMA 2013: Afrojack geeft niets om awards (video)

‘Fans veel belangrijker dan het winnen van een klein standbeeldje’

Vanavond het Europese popmuziekspektakel van het jaar, de MTV EMA live vanuit Amsterdam! Omdat de awardshow niet zo heel vaak in Nederland plaatsvindt besteden we er op NLpop vandaag extra veel aandacht aan.

De Nederlandse dj Afrojack is als enige Nederlandse artiest genomineerd voor een internationale award. Hij zal optreden met Snoop Dogg in de Melkweg. Tijdens de show wordt een live-verbinding gemaakt met de Ziggo Dome.

Afrojack denkt dat hij niet veel kans maakt op de award. Aan BuzzE liet hij eerder al weten: ‘De concurrentie is sterk. Daft Punk, Calvin Harris en Avicii hebben allemaal veel meer gedaan dan ik dit jaar. Ik heb alleen maar een beetje lopen roepen dat er binnenkort echt een album uitkomt.’

Als hij niet wint dan zal hij er niet rouwig om zijn. Op de vraag hoe belangrijk het voor hem is om te winnen, is Afrojack duidelijk: ‘Niet! Ik weet dat ik dat eigenlijk niet zou moet zeggen.’ Voor zijn fans zou hij het wel leuk vinden.

Ook: Alle genomineerden en Wie gaat het meest verrassen?

Bekijk de video:

Photo: MTV / Getty Images

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>