MTV EMA 2013: Eminem-fans spammen Afrojack kapot

Hoe één woordje Afrojack wereldwijd het imago van nobody bezorgt

De fittie die tijdens de MTV EMA ontstond tussen Afrojack en Eminem gaat in alle hevigheid door. Afrojack probeert de rel te sussen, maar dat wil nog niet echt lukken. Op sociale media wordt hij belaagd door fans van Eminem.

Op de Facebook en Twitter-accounts van Afrojack wordt massaal met ‘who’ gereageerd op zijn berichten. Tijdens de show van zondag schilderde Eminem de dj af als nobody omdat hij iets onaardigs over hem zou hebben gezegd.

Afrojack kan er om lachen (als een boer met kiespijn?) en maakte met Snoop Dogg een parodie op Eminems doorbraakhit The Real Slim Shady. Best leuk gedaan, maar voor fans van Eminem aanleiding om er een tandje bij te zetten.

Het Afrojack-bashen gebeurt overigens ook uitgebreid op de Facebook-pagina van Eminem. ‘Who?’ is veruit het populairst, maar we lezen ook ‘Afrosuck’ en ‘Dutch asshole’, en Nederlanders die zeggen zich te schamen voor Afrojack.

Zo’n rel moet je niet willen als artiest. Eminem heeft ruim 77 miljoen volgers op Facebook en 16 miljoen op Twitter. Afrojack heeft er 2 miljoen op Facebook en 800 duizend op Twitter. De strijd tussen fans wint hij dus nooit. Hoe langer het duurt, hoe meer Afrojack als loser en nobody bekend komt te staan. Pijnlijk.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “MTV EMA 2013: Eminem-fans spammen Afrojack kapot

  1. Yoshi

    Vond iemand ook, met het idee, dat Eminem onder invloed was?

      /   Reply  / 
  2. Afrofan

    ehm.. correctie! Afrojack zit sinds een paar uur over de 3 miljoen op facebook!

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Zo zie je maar weer: there’s no such thing as bad puiblicity.

        /   Reply  / 
  3. @lbert

    Het zegt genoeg over het niveau van de Eminem fans, blijkbaar kennen die het verschijnsel smaken verschillen niet, ik persoonlijk vind de mijziek van Eminem geen muziek maar takke herrie en zijn raps vreselijk, maar ik weet smaken verschillen, en dat moet zo blijven !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>