Terugkijken: Special De Beste Singer-Songwriter van NL

Met Douwe Bob Posthuma, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson

Vanavond wordt een bijzondere De Beste Singer-Songwriter van Nederland uitgezonden. Een heuse feestdagenspecial waaraan alle winnaars meedoen.

De officiële winnaars van de twee seizoenen zijn Douwe Bob en Michael, maar we mogen runner-ups Maaike en Nielson ook best winnaars noemen. Zij scoorden ieder in hun seizoen de grootste hits, en zorgden dat het imago van de talentenshow van VARA, BNN en 3FM breder is dan enkel alternatieve pop.

Het bijzondere concert vond plaats in de Melkweg in Amsterdam. Na een publieksstemming zijn Démira en Judy aan de line-up toegevoegd, en ook juryleden Eric Corton en Sanne Hans (Miss Montreal) kruipen het podium op.

Het voorprogramma wordt verzorgd door alle oud-finalisten uit de twee seizoen van DBSSW (deze zijn alleen op de website terug te kijken). Als kers op de taart zingen alle singer-songwriters ook nog gezamenlijk een nummer.

Geef je op voor het derde seizoen!

De inschrijving voor het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland is geopend! Schrijf jij je eigen teksten en melodieën? Kan je zingen, en jezelf muzikaal begeleiden? Check dan nu debestesingersongwriter.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>