Vanavond: Top 2000 a gogo, De Toppers en André Rieu

Tweede Kerstdag muziekdag met avondvullende muziekshows

Tweede Kerstdag 2013, even uitbuiken op weg de nieuwjaarsviering, en genieten van muziek! Vanavond start op Nederland 3 bij de NTR weer een nieuwe reeks van Top 2000 a gogo, de tv-show over de veelbesproken jaarlijst. Met Matthijs van Nieuwkerk, popprofessor Leo Blokhuis en gasten.

Met opmerkelijke verhalen uit de popgeschiedenis, videoclips, reportages en historische muzieklessen. Te gast aan de bar in het Top 2000 Café zijn dit seizoen onder meer Tim Haars, Edith Bosch en Krystl, en lijstduwers zijn dit jaar onder anderen Hans Ubbink, Simone Walraven en Gianni Romme.

Aansluitend kan je kijken naar de tv-première van Toppers in Concert 2013 The 1001 Night Edition. Anderhalf uur lang het grootste meezingfeest van NL, met naast René, Gerard en Jeroen ook de Vengaboys, Tavares en Najib Amhali.

Alsof dat nog niet genoeg is zendt de Tros na André van Duin op Nederland 1 ook nog een registratie uit van de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. De violist staat niet alleen op het sfeervolle plein, maar heeft een aantal muzikale vrienden uitgenodigd.

Zo zingt André van Duin Het Dorp en komen sterren als Jermaine Jackson en Trini Lopez voorbij. Samen met zijn orkest en bandoneonspeler Carlos Bueno uit Argentinië speelt André Adios Nonino, bekend van de traan van Máxima.

19.30 – 20.30 uur: Top 2000 a gogo (Ned 3)
20.30 – 22.05 uur: Toppers in Concert 2013 (Ned 3)
22.20 – 23.50 uur: André Rieu op het Vrijthof 2013 (Ned 1)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond: Top 2000 a gogo, De Toppers en André Rieu

  1. Ronald

    Rare programmering. n Top 2000 kijker zal echt niet blijven hangen voor een concert van De Toppers.
    Ik kijk weer naar Van Nieuwkerken Blokhuis, altijd leuk weer een beetje kennis over muziek op te doen en natuurlijk die klassiekers weer te horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>