Amira, Ayoub, Laura en Fabiënne in TV Show Special

Jonge winnaars talentenshows treden op in benefietshow voor Unicef

We komen Amira Willighagen, winnares van Holland’s Got Talent, en Fabiënne Bergmans, Laura van Kaam en Ayoub Maach, winnaars van The Voice Kids, niet heel vaak tegen op televisie. Maar vanavond ineens alle drie in dezelfde show!

Ivo Niehe haalde de zangtalenten bij elkaar voor een speciale aflevering van zijn TV Show voor kinderrechtenorganisatie Unicef. De keuze voor kindsterretjes ligt dus redelijk voor de hand. Het doel van de uitzending is om samen met kijkers 50.000 kinderen in ontwikkelingslanden een gezonde start te geven.

Naast de bijdragen van Amira, Fabiënne, Laura en Ayoub zien we in de show onder meer ook Ruth Jacott, Claudia de Breij, Paul van Vliet en Arjen Robben.

Meer informatie: unicef.nl

Foto: TROS

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amira, Ayoub, Laura en Fabiënne in TV Show Special

  1. nelleke van straelen

    ik wil mij aanmelden als donateur. gaarne reactie.

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Dat kan via http://www.unicef.nl – Ik zal je mailadres doorsturen naar Unicef, maar aanmelden kan niet via NLpop. Dit is enkel een artikel om de TV Show onder de aandacht te brengen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>