Artiesten nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland onthuld

Rombley, Froger, de Buisonjé, Klemann, Dijkhuizen en Hazes jr.

Muziekshow De Beste Zangers van Nederland begint op zondag 28 september al aan een nieuw seizoen op NPO 3. De deelnemende artiesten zijn bekend:

René Froger, Andre Hazes Jr., Monique Klemann (Loïs Lane), Carolina Dijkhuizen, Edsilia Rombley en Xander de Buisonjé reizen af naar Ibiza om de strijd met elkaar aan te gaan om de titel van Beste Zanger van Nederland.

René Froger deed al eens mee in het tweede seizoen en Xander de Buisonjé in het derde seizoen. Edsilia Rombley presenteerde het eerste seizoen.

De presentatie is nu wederom in handen van Jan Smit. Dit wordt het zevende seizoen, en de kans is groter dat er deze keer weer hits uit voortkomen, want het programma wordt nu in het winterseizoen uitgezonden op zondagavond.

Het vorige seizoen eindigde begin juli van dit jaar en werd gewonnen door Sabrina Starke. Op sterren.nl kan je video’s van eerdere seizoenen terugkijken.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Artiesten nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland onthuld

  1. Irene

    Belachelijk gewoon. Een aantal artiesten heeft al een keer meegedaan en Dre de beste zanger van Nederland? As if.. Ik sla deze versie zeker over.

      /   Reply  / 
  2. Yoshi

    Snap er niks van.. had Monique en Edsillia lekker in dit seizoen gedaan en dan bijvoorbeeld Lisa Lois en Sabrina Starke voor dit seizoen gedaan.

    Het afgelopen seizoen bestond voornamelijk uit winnaars van talentshows. Niks mis mee, maar op Jack en Dave was er niet veel variatie.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Snap er niks van.., Yoshi…

        /   Reply  / 
  3. Ronald

    Ach het blik mijn-carrière -is-tanende-dus ik doe-maar-mee artiesten is weer opengetrokken. Wéér die Ben Saunders, wéér die Xander, wéér Hazes jr. Hun tijd is geweest of zal er nooit komen, wanneer beseffen ze dat eens.

      /   Reply  / 
  4. Peterke!

    Waarom weer dezelfde mensen mee laten doen? Slaat toch nergens op? Doe dan een best-off ofzo. Alle winnaars nog eens tegen elkaar. Dat klinkt in mijn ogen meer logisch. Laat dat zien hoe weinig artiesten we eigenlijk hebben in Nederland? Ben wel benieuwd naar Edsilia Rombley. Dat is nou een zangeres met pit en klasse!

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Waarschijnlijk omdat de meeste al geweest zijn en artiesten als Anouk, Dinand of Sharon den Adel zich er niet voor uitlenen. Kortom uitgemolken

        /   Reply  / 
  5. Ronald

    Peterke! Dat gebeurd al tijden. Dat steeds dezelfde mensen meedoen aan (zang)programma’s. Daar is Beste Zangers (beledigende titel trouwens voor echt goed zingend Nederland) echt geen uitzondering in. Ben Saunders heeft inmiddels aan alles meegedaan wat maar enigszins hernieuwde aandacht zou kunnen opleveren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>