Terugkijken: 50 jaar Tros met De Beste Zangers

Groot muziekfeest in Ahoy luidt meteen het einde in van de Tros

Vanavond kan je voor de allerlaatste keer kijken naar twee Tros-programma’s. Vanaf morgen gaat de omroep namelijk officieel verder met de Avro als Avrotros.

De twee omroepen zijn per 1 januari gefuseerd en werken al langer samen in programma’s als EenVandaag en het Eurovisie Songfestival. Na vanavond is het helemaal afgelopen met het aparte gebruik van de merknamen Tros en Avro.

De verjaardag van de Tros wordt dus eigenlijk meteen het afscheid. Dit wordt gevierd met heel veel muziek. Vanaf 20.30 uur kan je kijken naar 50 jaar Tros in Carré met Hans Liberg. In de zaal onder meer André van Duin, André Rieu, Nick & Simon, Frans Bauer, Joan Franka, Bassie & Adriaan, 3JS en Ivo Niehe.

Aansluitend presenteert Jan Smit De Beste Zangers feliciteren 50 jaar Tros. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band kan je genieten van optredens van onder meer Nick & Simon, Anita Meyer, Glennis Grace, Thomas Berge, Jeroen van der Boorm, René Froger, Frans Duijts en Tim Douwsma.

De show is vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1 en via livestream
Vanaf 23.35 uur terug te kijken op Uitzending Gemist

• Artiesten nieuw seizoen De Beste Zangers van Nederland onthuld

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Terugkijken: 50 jaar Tros met De Beste Zangers

  1. Mattis

    Leuk.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Wat een belediging voor de echt goede zangers van Nederland om bijv. n Thomas Berge zo te noemen. Dit is gewoon weer het vast Tros kliekje dat op komt draven. Buiten deze mensen weet deze omroep totaal niet wat er op muziekgebeied leeft. De Rolodex met deze namen erin moet inmiddels wel versleten zijn….
    TROS = Tenenkrommende Rommel Oubollig en Saai

      /   Reply  / 
    1. Nico

      Alleen de Tros vindt dat Thomas Berge erbij hoort, daar kijken ze niet verder dan hun neus lang is. Maar als je vraagt een liedje van hem te zingen, wordt het heel stil.

        /   Reply  / 
  3. a .luijendijk

    als de tros nu een verjaardag wilt vieren,nodig dan niet hans liebregts uit, hij verziekt je hele verjaardag,zonde van jullie feestje.Ik heb de tros hoog in het vaandel staan vanaf de rem,ik ben 67 maar dit is doodzonde.
    het gaat jullie goed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>