Poll: Beste Zangers van Nederland seizoen 7

Wie gaan dit seizoen verrassen met de meest originele covers?

Vanavond gaat het zevende seizoen van De Beste Zangers van Nederland van start. Van welke deelnemende artiesten verwachten we dit seizoen het meest?

De artiesten in dit seizoen zijn: René Froger, Andre Hazes Jr., Monique Klemann (Loïs Lane), Carolina Dijkhuizen, Edsilia Rombley en Xander de Buisonjé.

Zij zingen originele, aparte covers van bestaande liedjes. Vanavond in de eerste aflevering van dit seizoen liedjes van de legendarische André Hazes.

Het is maar een spelletje, geen echte wedstrijd. Voorgaande seizoen hebben soms grote hits opgeleverd. Die hoeven niet perse door de populairste artiest gezongen te worden, en ook de uiteindelijke winnaar kan verrassend zijn.

Enkele hits uit eerdere seizoenen waren: Glennis Grace met Afscheid, Thomas Berge met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn en Do met Hij Gelooft In Mij. Ook andere artiesten haalden de charts met liedjes die van tevoren niet te voorspellen waren.

Dat maakt het een leuk muziekspel. Dit is dus niet zozeer een populariteitspoll, maar meer een voorspelling. Wie heeft het dit seizoen in zich om het meest te verrassen? Je kan in deze poll op meerdere artiesten tegelijk stemmen.

Favoriet in Beste Zangers-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

De show begint om 20.30 uur op NPO 3. Meer info: sterren.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>