Hit of Shit: Sabrina Starke – In The Morning

#StaOp • Openingslied inzamelingsactie voor Kankerbestrijding

Vanavond om 21.25 uur op NPO 1 live vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de tv-actie Sta Op Tegen Kanker voor KWF Kankerbestrijding.

De show wordt geopend door Sabrina Starke met het liedje ‘In The Morning’. Het origineel ‘Morning of my Life’ is in 1965 geschreven door Barry Gibb voor de Bee Gees, en daarna gecoverd door onder meer de legendarische Nina Simone.

Een stukje van de song, gezongen door Sabrina Starke, wordt al langer gebruikt in tv-spotjes voor KWF. Na veel roerende reacties is besloten tot een officiële singlerelease. De opbrengst gaat uiteraard geheel naar KWF Kankerbestrijding.

Sinds de lancering klimt In The Morning gestaag in de iTunes-chart. Momenteel rond de 45ste plek. Hopelijk volgt vanavond een flinke stijging want het is een prachtuitvoering, en zoals gezegd: de opbrengst gaat naar het goede doel!

Download: In The Morning op iTunes

Sabrina Starke - In The Morning

Loading ... Loading ...

Staoptegenkanker.nl

In de tv-show Sta Op Tegen Kanker verder optredens van onder meer Di-Rect, Jim Bakkum, The Common Linnets, Tijl Beckand, Paul de Leeuw, Najib Amhali, Henny Huisman, Bert van Leeuwen, Nicole Buch, Miss Montreal en Dennis Weening. De presentatie is in handen van Lucille Werner en Frits Sissing.

Video: Sabrina Starke – In The Morning

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Sabrina Starke – In The Morning

  1. BéTé

    Ik kende het nummer van de Bee Gees niet. Dus ff opgezocht… nou dat klinkt weliswaar gedateerd maar wél veel aangenamer dan deze uitvoering van Sabrina Starke.

      /   Reply  / 
  2. LT

    Het klonk niet verkeerd, maar ik heb het nummer wel eens mooier uitgevoerd horen worden. Wel was ik zwaar onder de indruk van DI-RECT met het nummer All In Vain, kippenvel!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=3QoTsbk6mRM

      /   Reply  / 
  3. BeeGeesfan999

    Ik ben meer dan 40 jaar Bee Gees fan en ik moet zeggen dat dit is een geweldige cover van (in the)Morning of my life (Y)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>