Ilse en Nick & Simon op Top 2000 in Concert 2014

Alle artiesten zingen een hit uit de Top 2000 en een eigen nummer

Op dinsdag 16 december vindt in Ahoy weer Top 2000 In Concert plaats. Vorig jaar werd het georganiseerd als een Sing Along met Paul de Leeuw, maar dit jaar is het weer een gewoon concert. Al mag je dan natuurlijk ook meezingen.

De line-up van dit jaar bestaat uit Ilse DeLange, Nick & Simon, Paul Carrack (Mike and the Mechanics), Jacqueline Govaert, Niels Geusebroek, Lee Towers, Gers Pardoel en Miss Montreal. De gastheer en presentator is Gijs Staverman. Na het concert is er een afterparty waarop Radio 2-dj’s plaatjes zullen draaien.

De stembussen voor de Top 2000 van 2014 zijn gesloten. Hotel California heeft de koppositie van Bohemian Rapsody overgenomen. De rest van de lijst wordt op vrijdag 19 december gepubliceerd. Dan zijn de opvallendste verschuivingen en nieuwkomers bekend. Dat schijnen er dit jaar veel te zijn!

Top 2000 In Concert is zoals altijd op oudejaarsavond te zien bij de NTR op NPO 3 en te horen op NPO Radio 2. Kaarten 27,50 of 32,50 euro via ticketmaster.nl

Video: promo Top 2000 in Concert

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>