Terugkijken: Anouk live bij Giel op 3FM

VIDEO • ‘Ik wil wel een keer in Heel Holland Bakt… als jurylid dan’

In oktober sprak Anouk met Giel Beelen af dat zij na de release van Paradise And Back Again live op de 3FM Speelplaats zou komen. Vanochtend was het zover!

In totaal speelde Anouk met haar muzikanten vier albumtracks: Don’t Wipe Us Out, Last Goodbye, Looking For Love en Cold Black Hearted Golddigger.

Ook vertelde de zangeres over haar huishoudelijke beslommeringen. Anouk blijkt een schoonmaakobsessie te hebben, en fan te zijn van het tv-programma Heel Holland Bakt. Ze zou weleens als jurylid in de taartenshow willen verschijnen.

Verschillende media brengen de opvallende uitspraken als nieuws. Het is op zich niet raar dat zij het een leuk programma vindt, want Heel Holland Bakt is een hele populaire tv-show, maar bij Anouk verwacht misschien niet iedereen dat.

Het is een contrast met het imago dat sommigen Anouk toebedelen. Als je de volgende live-versie van Cold Black Hearted Golddigger hoort dan is het wel begrijpelijk dat Anouk zo’n rauw imago heeft. Geweldig, wat een stem!

Bekijk alle video’s op giel.vara.nl

Video: Cold Black Hearted Golddigger

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Terugkijken: Anouk live bij Giel op 3FM

  1. Johan van de Velde

    Ik vind Anouk een prima mens, maar niet al haar muziek even sterk.

    Ook dit nogal schreeuwerig gezongen nummer behoort niet tot mijn favoriete.

    We mogen hopen dat haar ESF inzending inderdaad zo ‘catchy’ is als wordt beweerd.

      /   Reply  / 
  2. ArjanH

    Heerlijke rauwe soulvolle song! Maar Last Goodbye is mijn favo. Grote kans dat het een nieuwe single gaat worden als je op YouTube en iTunes kijkt naar de populariteit van dit nummer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>