3FM Awards 2015 worden festival in Utrecht

Awardshow groeit door • Problemen akoestiek Gashouder verleden tijd

De 3FM Awards 2015 worden op donderdag 9 april uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht, en de awardshow wordt gekoppeld aan een heus muziekfestival!

Dat onthult 3FM. Tijdens de uitreiking treden Dotan, Douwe Bob en Mister & Mississippi op in de Vredenburgzaal. In de andere concertzalen (Pandora en Ronda) wordt het 3FM Awards-festival georganiseerd. Daar zullen live-shows van een half uur te zien zijn van onder meer Kensington, Racoon en Typhoon.

De 3FM Awards zeggen de Gashouder in Amsterdam dus vaarwel. Daar was het altijd wel heel sfeervol, die industriële locatie paste prima bij 3FM, maar er waren in voorgaande jaren nogal eens wat klachten over de akoestiek in de Gashouder. Ook op radio en tv kwam het geluid van de optredens niet even optimaal over.

In het fonkelnieuwe TivoliVredenburg zal er hoogstwaarschijnlijk geen enkel probleem met de akoestiek zijn. Die zalen zijn speciaal ontworpen, met de nieuwste technieken, om het meest optimale geluid bij concerten te realiseren.

De genomineerden voor de 3FM Awards worden volgende week donderdag, 12 maart, onthuld. Daarna volgt uiteraard de periode waarin we kunnen stemmen!

3FM Awards steeds groter sinds verdwijnen TMF

Video: Kensington live met ‘Streets’ 3FM Awards 2014

Foto: 3FM / HP van Velthoven

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “3FM Awards 2015 worden festival in Utrecht

  1. Ray

    Goede keuze. Het geluid is fantastisch in Tivoli Vredenburg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>