Hit of Shit: Nicolas Kanza – Mrs. Summer

#DBSSW • Kan Nicolas zich dit seizoen ontpoppen tot meidenidool?

Het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland is in volle gang. Afgelopen maandag gingen weer twee nieuwe talenten door na de audities.

Tot nu toe zijn er alleen nog mannen door naar de volgende ronde. Vorige week Airto en Gerson Main, en deze week Michael Raven en Nicolas Kanza.

Michael en Nicolas waren allebei in januari al te zien in een voorproefje van dit seizoen van De Beste Singer-Songwriter in de talkshow De Wereld Draait Door.

Nicolas is aantrekkelijk en charismatisch met zijn bedroom eyes en zalvende stemgeluid. Kan hij zich in dit seizoen tot een soort meisjesidool ontwikkelen? Je zou denken dat hij daarvoor beter meer de pop-kant op gaat, want in het alternatieve indie-genre is de competitie na twee shows al behoorlijk sterk.

Mrs. Summer is een aangenaam liedje dat een beetje voortkabbelt, maar wel potentie toont. Als Nicolas in staat is om zo’n liedje te schrijven met een catchy refrein dat heel makkelijk mee te zingen is, dan kan hij onvermijdelijk worden.

Mrs. Summer op iTunes

Nicolas Kanza - Mrs. Summer

Loading ... Loading ...

Video: auditie Nicolas met Mrs. Summer

Nicolas op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Nicolas Kanza – Mrs. Summer

  1. Johan van de Velde

    Leuke stem.
    Vaag liedje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>