Vanavond live: revamped 3FM Awards 2015

Vernieuwde awardshow als festival vanuit TivoliVredenburg in Utrecht

Vanavond eindelijk de 3FM Awards 2015 rechtstreeks op tv, radio en internet! Het belooft een prachtshow te worden. Het popprijzenspektakel is verhuisd van de Amsterdamse Gashouder naar het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht.

De show begint om 20.30 uur. Check hier de lijst met genomineerden. Er kon tot vanochtend gestemd worden. We wagen ons niet aan veel voorspellingen, maar Kensington, Racoon en Dotan zullen vermoedelijk wel in de prijzen vallen.

De fans van Kensington en Racoon stemmen altijd trouw en enthousiast, en Dotan’s single Home is uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse popmuziek. Het moet gek lopen als zij vanavond geen enkele award mogen meenemen.

Volg de 3FM Awards online

De 3FM Awards zijn dit jaar een heus festival met optredens van onder meer Sunday Sun, Racoon, Kensington, Sue The Night, Typhoon, Chef’Special, Jett Rebel en Kovacs. Check het complete blokkenschema van 3FM voor alle tijden.

Vorig jaar hebben we alle genomineerden van tevoren besproken, maar het is cool om het dit jaar achteraf te doen. In de NLpop-nabeschouwing lichten we de meest opvallende momenten, optredens en winnaars eruit!

• TV: live op NPO3 van 20.30 tot 22.00 uur • livestream NPO3
• TV: live op 101TV van 16.00 tot 01.00 uur • livestream 101TV
• Radio: live op 3FM de hele dag, met webcam • livestream 3FM

Video: Utrecht is er klaar voor

Foto: 3FM / Ben Houdijk

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond live: revamped 3FM Awards 2015

  1. Sven

    Dit incestueuze Hilversum3 programmaatje kan niet tippen aan het vroegere Countdown (Veronica TV) of de TMF/MTV uitreikingen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>