Check interview Natalie La Rose in RTL Late Night

Terugkijken: ‘Ik zei: Flo, ik wil een hit schrijven. Ga je me meehelpen?’

Ze staat al ruim twee maanden hoog in de Amerikaanse singles-chart met haar hit Somebody, en dit weekend is Natalie La Rose eventjes terug in Nederland. Het multitalent schoof vrijdagavond aan bij Humberto Tan in RTL Late Night.

Natalie vertelt over het begin van haar carrière en haar eerste kennismaking met Los Angeles, en over hoe zij uiteindelijk besloot om definitief de sprong te wagen. Zij woonde en werkte vijf jaar in LA voordat zij uiteindelijk in contact kwam met topproducer Flo Rida. Samen met hem schreef ze de hitsong Somebody.

In de Single Top 100 blijft Somebody deze week staan op de 25ste plaats, en na het interview in RTL Late Night is Natalie in iTunes weer de top 15 in gestegen.

• Natalie La Rose in show Ellen DeGeneres (video)
• Natalie La Rose werkt met topproducer RedOne
• Hit of Shit: Natalie La Rose ft Jeremih – Somebody

Video: interview Natalie La Rose in RTL Late Night

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Check interview Natalie La Rose in RTL Late Night

  1. ArjanH

    Wat een prachtige dame. Geen arrogantie, heel puur en een keiharde knokker! Ik voorzie een grootse carrière. Ik vind haar de nieuwe Aaliyah.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Het meest opvallende vond ik wel dat niet Natalie na het interview ging zingen, maar de Noorse Tove Lo! Ben je eindelijk een keer in Nederland, kan je niet eens je single promoten. Ze had het best afgekund zonder zanger Jeremih. Overigens moeten we eerst nog maar eens afwachten waarmee Natalie gaat komen, want ‘Somebody’ is een bewerking van ‘I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)’ van Whitney Houston. Neemt niet een weg dat ‘Somebody’ goed gemaakt is.

      /   Reply  / 
  3. C'mon

    Die tweede single is heel bepalend voor haar carrière. Die zal uitmaken of ze een blijvertje is in Amerika. Ik bedoel Tinashe, Jhene Aika hebben allemaal een hitje gescoord alleen de andere singles willen niet echt lopen. Ik hoop echt voor Natalie dat ze een tweede hit krijgt, want dan pas kunnen we zeggen dat ze het heeft gemaakt.

    Ik ben benieuwd hoe ze het zal doen zonder Jeremih, want hij is een grote reden waarom Somebody een hit is geworden, het klinkt zelfs als zijn gigantische hit ‘Don’t Tell ‘Em’.

    Anyway zoals ik al eerder zei dit kikkerlandje is zo niet relevant om hier je energie in te steken. Ze is nu erg druk met promoten in Engeland. Veel belangrijker. Nederland is een meeloper, maak je daar maar niet druk om. Zodra die tweede single uitkomt zal ze hier per direct op 1 komen, mark my words.RTL late night was meer dan genoeg voor naamsbekendheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>