Seizoensfinale RTL Late Night Open voor Thé Lau

Voor tweede jaar op rij concert als speciale afsluiting van seizoen

In navolging van vorig jaar staat de een-na-laatste aflevering van dit seizoen van talkshow RTL Late Night in het teken van ‘Open’ en Nederrock-icoon Thé Lau.

Tijdens deze speciale avond zijn er optredens van Fedde le Grand, Magic, Causes, Ali B & Typhoon, Marcel Veenendaal (Di-Rect) en Tim Akkerman.

Vorig jaar maakte Thé Lau bekend dat hij ongeneeslijke kanker heeft. Dat resulteerde in een muzikale ode aan hem en aandacht voor zijn ziekte en zijn lotgenoten. De avond kreeg de naam ‘Open’ mee. Ter plekke werd besloten elk jaar op deze wijze aandacht te besteden aan Thé en de gevolgen van kanker.

De show wordt geopend met een ode aan Thé Lau door dj Fedde le Grand en Tim Akkerman. De band Causes speelt Teach Me How To Dance With You, Magic is te zien met hun hit Rude, en Ali B zal Iedereen Is Van De Wereld zingen.

Naast de muzikale optredens praat Humberto vanavond onder meer met dokter Bing Tan, de behandelend arts van Thé, Coen van Veenendaal, de mantelzorger van de overleden Mark Bos, en Nicole Buch, de weduwe van Menno Buch. Ook dit jaar is er weer een speciale rol weggelegd voor Thé Lau.

Dit is overigens niet de laatste aflevering van dit seizoen. Morgen is er ook nog de uitzending van het RTL Late Night-jaaroverzicht door Jan Jaap van der Wal, een aantal terugblikgesprekken, met als gasten Wendy van Dijk en Thijs Römer.

Video: promo RTL Late Night


Foto boven: Suzanne Bohncke

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seizoensfinale RTL Late Night Open voor Thé Lau

  1. Reef

    Terecht, een eerbetoon is het minst wat Thé Lau verdient. Nog steeds onder ons gelukkig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>