Julia scoort ook Nederlandstalig in Beste Zangers

#BesteZangers Van Dik Hout-aflevering levert verrassende covers op

Zaterdagavond stond Van Dik Hout-frontman Martin Buitenhuis centraal in vierde aflevering van De Beste Zangers van Nederland. Julia Zahra scoort wederom.

Vooral de zangeressen in dit seizoen krijgen in sociale media veel lof van het publiek. Anouk Maas zong Stil In Mij (Van Dik Hout), Do van Hulst zong de Shaffy-klassieker Laat Me en Julia Zahra zong Zij Maakt Het Verschil van de Poema’s.

De Poema’s was een samenwerking tussen Van Dik Hout en Acda en De Munnik die van 1999 tot 2003 enkele singles en een album voortbracht. Zij Maakt Het Verschil werd een nummer 1-hit en stond bijna vijf maanden in de charts.

Anouk en Do stonden dit weekend ook korte tijd in de iTunes Top 100 maar zijn weggezakt. Voormalig Voice-winnares Julia Zahra (van der Toorn) scoort na Just An Illusion opnieuw het sterkst van alle deelnemende artiesten. Haar uitvoering van Zij Maakt Het Verschil beweegt rond de 30ste plaats in de download-chart.

Alle liedjes uit deze aflevering op iTunes en Spotify

Julia Zahra - Zij Maakt Het Verschil

Loading ... Loading ...

Video: Julia live met Zij Maakt Het Verschil

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Julia scoort ook Nederlandstalig in Beste Zangers

  1. Karel

    nou scoort… ze staat op 65 in de top 100 iTunes. valt ook wel mee. Do op 81 op dit moment. Wel leuk dat ze de liedjes allemaal releasen tegenwoordig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>