Serious Request live: Glazen Huis sluit om 20.15 uur

#SR15 • Vanavond kick-off benefietactie voor jeugd in oorlogsgebieden

De kerstdagen zijn pas echt begonnen als voor Serious Request het Glazen Huis op slot gaat. Vanavond is het zover in Heerlen! De komende week staat in het teken van de traditionele marathonactie van NPO 3FM en het Rode Kruis.

Onder het motto Keep Them Going wordt dit jaar geld ingezameld voor kids en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Zij krijgen scholing, beroepstraining en zo nodig psychische hulp. Denk aan de jongeren in Syrië, Zuid-Sudan, Jemen, de Centraal-Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo.

Vanavond live

De 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Paul Rabbering en Giel Beelen zullen de hele week in het Glazen Huis aan het Pancratiusplein in Heerlen verblijven. Daarnaast elke dag een vierde dj met een 24-uurs challenge: Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Eva Koreman en Wijnand Speelman.

James Morrison en Ilse DeLange sluiten rond 20.15 uur het Glazen Huis. De uitzending begint om 19.30 uur op NPO 3 en je kan alles uiteraard continue volgen op de radio bij 3FM en via livestreams op 3FM.nl en NPO 101.

Er zal dit jaar extra veel aandacht zijn voor de inhoud. Ook is er de vertrouwde dagelijkse update om 19.30 uur met Sophie Hilbrand en Tim Hofman.

3FM Serious Requestkominactie.nlTwitterFacebookInstagram

Video: Serious Request 2015 Keep Them Going

Foto: 3FM/Ben Houdijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>