Kerstmis: Kerstfeest op de Dam terugkijken

#Kerstmuziek gratis te downloaden • René, Leonie, Ruth en Tim zingen

Bij de EO is het Kerstfeest op de Dam op kerstavond een muzikale traditie. Dit jaar zingen René van Kooten, Leonie Meijer, Ruth Jacott en Tim Douwsma.

Onder begeleiding van Eric van Tijn met het Leger des Heils-orkest zingen zij in het hart van Amsterdam kerstliederen. Naast hun optredens zijn er sing-alongs met het publiek, en uiteraard ook de inhoudelijke, ontroerende verhalen. Via de website kerstfeestopdedam.nl kan je persoonlijke kerstwensen versturen.

Ook is via die weg weer alle muziek uit de show gratis te downloaden. Daarvoor moet je wel jouw gegevens doorgeven, en ga je ermee akkoord dat de EO je een keer opbelt, vermoedelijk om te vragen of je lid van de omroep wilt worden.

Terugkijken kan via de officiële website en NPO Gemist. Losse optredens worden verder op het officiële YouTube-kanaal van de Evangelische Omroep geplaatst.

Kerstfeest op de Dam vanaf 21.20 uur op NPO 1 – livestream

Meer Kerstmis op NLpop

Video: Ruth & Leonie met Oh Come Emmanuel / Mary Did You Know

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstmis: Kerstfeest op de Dam terugkijken

  1. J.Verhoeven

    Erg mooi programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>