Programma Vrienden Van Amstel Live 2016 onthuld

#VVAL • Kensington, De Breij, Typhoon, Kenny en Fedde debuteren

De achttiende editie van de Vrienden Van Amstel Live vindt plaats op 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29 en 30 januari. Het immens populaire muziekevenement is al lang en breed uitverkocht maar dat maakt het nieuws niet minder relevant.

Voor het eerst zal het gehele concert namelijk live op RTL 4 en RTL 5 worden uitgezonden. Dat zal al over twee weekjes gebeuren, op donderdag 28 januari.

In vorige jaren was de registratie al heel snel na de concertreeks op tv te zien, maar dat ze alles nu helemaal rechtstreeks uitzenden is een primeur. Daarmee doen ze de naam van het evenement eer aan. In alle officiële communicatie wordt “LIVE!” immers altijd met hoofdletters en uitroepteken geschreven.

Grootste deel programma bekend

Woensdag werd in café Hoppe in Amsterdam het grootste deel van de line-up onthuld. Vier namen worden nog geheim gehouden. Kensington, Typhoon, Claudia de Breij, Kenny B en dj Fedde Le Grand maken hun VVAL-debuut.

Verder zijn bevestigd: Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Di-Rect, De Dijk, 3JS, Nick & Simon, Tren van Enckevort, Nielson en Mr. Probz. De gastheer in Ahoy is opnieuw Xander de Buisonjé en de tv-show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Alvast in de stemming komen kan op het officiële YouTube-kanaal van De Vrienden van Amstel, met compilaties en clips van afzonderlijke optredens.

Video: Marcel, Xander & Tren met Kleine Jongen (2015)

Foto (uitsnede): Tribe Company / Amstel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>