Terugkijken: Trijntje Oosterhuis bij Pauw (video)

Kletsen over het Songfestival • Acoustic Sunday Sessions in theaters

Vanaf zondag is Trijntje Oosterhuis in de Nederlandse theaters te vinden met een intieme show getiteld Acoustic Sunday Sessions. Ter promotie was de zangeres vrijdagavond te gast in de talkshow Pauw om de afgelopen week te bespreken.

Uiteraard kwam ook haar deelname aan het Eurovisie Songfestival 2015 ter sprake. Trijntje wenst Douwe Bob dit jaar veel succes met zijn liedje Slow Down. We dachten dat we er onderhand klaar mee waren, maar Jeroen Pauw kreeg het voor elkaar om toch weer minutenlang over haar veelbesproken jurk te kletsen.

Vanaf vanavond is Trijntje ook weer op tv te zien in een talentenshow. Nou ja, een soort van talentenshow. Zij is één van de drie professionals die samen met een selectie van bekende Nederlanders de zangshow It Takes 2 op RTL 4 vol zingt.

De komende zondagen zingt Trijntje in Amersfoort, Enschede, Amsterdam, Haarlem, Roermond, Nijmegen, Zoetermeer en Rotterdam. Check voor tickets.

Video: Trijntje bij Pauw

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Terugkijken: Trijntje Oosterhuis bij Pauw (video)

  1. LERCY

    Alleen maar respect en liefde voor deze vrouw. Mooi hoe zij nog steeds met alle kritiek rondom het songfestival om gaat. Alleen jammer dat, iets wat zij zelf ontzettend leuk vond, nu continu negatief belicht wordt voor haar. Je merkt wel dat ze er minder positief op terug begint te kijken. Zonde! Ze heeft het toch maar gedaan daar! Prachtig gezongen … alleen de staging en kledingkeuze was super slecht! Helaas, maar nu toch echt verder.

      /   Reply  / 
  2. Marian

    Een super lief mens en een geweldige zangeres!RESPECT!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>