Idols 2016 vanavond live finale: Nina of Kimberly?

Update klik: Nina wint Idols 2016, check hier haar finale optredens

#Idols poll • Finalistensingles onthuld • Ook Eva primeurt nieuwe single

Vanavond de live finale in het vijfde seizoen van Idols: Nina vs. Kimberly. Wie van de dames wint? Wie gaat er met de platendeal bij Cloud 9 Music vandoor?

Na elf weken audities, pianorondes op Bali, en liveshows zijn er nog twee kandidaten over: Nina den Hartog en Kimberly Fransens strijden om de titel.

Zie je online polls, views op YouTube en reacties in sociale media, dan lijkt Nina favoriet om het vanavond van Kimberly te winnen. Maar nu het een tweestrijd is geworden, zien we de afstand tussen de finalisten kleiner worden.

Nina is al sinds haar auditie een publiekslieveling. Zo’n sterke eerste indruk is belangrijk, maar pieken op het juiste moment ook. Het komt weleens voor dat een gedoodverfde winnaar het in een talentenshow uiteindelijk net niet redt. Kimberly is dus niet kansloos. Zij staat niet voor niets in de finale!

Favoriet finale Idols 2016?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Nieuwe singles

Wat kan je vanavond verwachten? Uiteraard heel veel muziek! Nina en Kimberly zingen allebei een duet met jurylid Jamai Loman, winnaar van de allereerste Idols. Daarnaast lanceren de dames hun eigen finalistensingles:

Lights Go Out – Nina den Hartog • SpotifyiTunes
How Bad – Kimberly Fransens • SpotifyiTunes

En ook jurylid Eva Simons primeurt, samen met haar man Sidney Samson, haar nieuwe single Escape From Love, die vandaag wereldwijd gereleased is.

NLpop winactie: Album met het beste van Idols 2016

Video: Teaser finale Idols

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Idols 2016 vanavond live finale: Nina of Kimberly?

  1. Rick

    Nina word wel nr 1 winnares van Idols 2016 mede dankzij ons den Nina Fans ik heb al een paar X gestemd op Nina groeten Nina Fan Rick Reinders

      /   Reply  / 
  2. Rick

    Lieve beste Nina gefeliciteerd je hebt het verdiend jij bent onze mijn Favoriet zodra je cd en cd single in de winkels liggen koop ik ze direkt ik heb Zoals beloofd een paar X op je gestemd je was al direkt mijn favoriet zo nu je dus ook nog gewonnen hebt ben ik net als jij en je vele Fans en je fam super blij dat je gewonnen hebt geniet van je overwinning en doe het rustig aan liefs en vriendelijke muzikale sportieve respect volle groeten Rick Reinders je grote Fan uit Hardenberg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>