Hit of Shit: Elske DeWall – Heb Het Leven Lief

#TP17 • List-lijflied in Maria-uitvoering gelanceerd als single

Donderdagavond genoten 3 miljoen mensen van The Passion 2017. Elske DeWall zong in de rol van Maria het Liesbeth List-nummer Heb Het Leven Lief. Deze Passion-uitvoering is vandaag in studioversie als single gelanceerd.

Heb Het Leven Lief is een Nederlandse bewerking van Savoir aimer van Florent Pagny. In Frankrijk en België scoorde hij er in 1997 een nummer 1-hit mee. De Nederlandse tekst is geschreven door Han Kooreneef. Liesbeth List bracht het in 1999 uit en heeft weleens gezegd dat ze het als haar lijflied beschouwt.

Elskes uitvoering is ook schitterend. Zij kan nu een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de rijke geschiedenis van het nummer. Op dit moment staat Elske al op 2 (na Ed Sheeran) in de iTunes Top 100, dus dat begint uitstekend!

Heb Het Leven Lief 2017 in studioversie op iTunes en Spotify

Elske DeWall - Heb Het Leven Lief

Loading ... Loading ...

Video: Heb Het Leven Lief (live)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>