Meesterlijke reallife-show Jeugd van Tegenwoordig op komst

Degenen die dachten dat De Jeugd van Tegenwoordig een eendagsvlieg zou zijn, hebben het toch echt mis. De Jeugd heeft de toekomst. Dat weten Willie Wartaal, Vieze Fur en P. Fabergé zelf, platenmaatschappij Pias weet het en de mensen bij clipkanaal The Box zijn er nu ook van overtuigd. Vanaf 17 oktober is het trio te volgen in de reallife-show Hard Gaan.De Jeugd van Tegenwoordig brak in juni door met de monsterhit Watskeburt?! en scoort nu met Voorjekijkendoorlopen. Het debuutalbum Parels Voor De Zwijnen ligt sinds deze week in de winkel.

Als de mannen in Hard Gaan net zo 'gestoord' doen als in hun videoclips of tijdens televisie-optredens, zou het wel eens een hilarisch programma kunnen worden. Al moeten ze wel uitkijken dat het niet over-the-top gaat. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat Hard Gaan één van de betere reallife-shows wordt. En dat we onze vocabulaire flink kunnen uitbreiden.

Meer tv-nieuws op Zappen.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meesterlijke reallife-show Jeugd van Tegenwoordig op komst

  1. vinn

    dit klopt niet echt helemaal… voor je kijken doorlopen kwam meteen na watkeburt en het album ook

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>