Reprise van bekroonde theatershow Ali B

Multitalent speelt nog eens bijna 60 keer zijn gelauwerde theatershow

Ali B is al lang veel meer dan een rapper. Hij is natuurlijk heel bekend als coach in The Voice of Holland en maakt muziekprogramma’s zoals Ali B Op Volle Toeren en recentelijk nog Ali B en de Muziekkaravaan, vol bijzondere samenwerkingen.

Hij heeft zijn eigen platen-, productie- en managementlabel en alsof dat alles nog niet genoeg is, heeft Ali zich ook nog ontwikkeld tot een succesvolle cabaretier.

Zijn theatershow Ali B Beken(d)t gaat vanaf vandaag in de reprise. Tot en met maart volgend jaar speelt Ali door heel Nederland, plus zes shows in België. Hij sluit de tour in maart af met drie shows in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Check zijn Facebook-events voor speeldata en tickets. Ali won de cabaretprijs Neerlands Hoop, werd genomineerd voor de Poelifinario, en is overladen met goede recensies: ‘De tv-persoonlijkheid en de rapper komen mooi samen’.

Bekijk de trailer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>