Hit of Shit: Showtek ft Tryna – Wasting Our Lives (WLTP)

Vette party-tune met alles in zich om weer internationaal te scoren

De broers Sjoerd en Wouter Janssen van Showtek beleven een uitstekend jaar. Hun David Guetta-collaboratie Bad is een gigantische hit. Momenteel nog steeds in ruim 20 landen in de iTunes Top 100 en al 28 weken in de Single Top 100.

In de afgelopen jaren scoorde Showtek hits met Cannonball, Slow Down, Get Loose en Booyah. Die laatste track bereikte ook in het Verenigd Koninkrijk de toppositie in de dance charts en de vijfde plaats in de UK Official Singles Chart.

Er niet te vergeten de verrassende Showtek-feature op de Borsato-hitplaat Duizend Spiegels, met de Nederlandstalige albumtrack Breng Jij Mij Naar Huis.

De nieuwe single heeft alles in zich om opnieuw internationaal te gaan scoren. WLTP staat voor We Like To Party. In combinatie met Wasting Our Lives geeft de titel al een aardig idee van wat voor soort track dit is. Een vette party-tune!

Wasting Our Lives (WLTP) komt in november uit.

Showtek ft Tryna - Wasting Our Lives (WLTP)

Loading ... Loading ...

Showtek op Twitter en Facebook

Check official video

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Showtek ft Tryna – Wasting Our Lives (WLTP)

  1. Stevan

    ZO ZONDE! We Like To Party is zo’n goeie track. Nu wordt het verpest door een erg vervelend klinkende vocal. Ik houd het bij het instrumentaal

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Grappig, Ik vind juist het vocale gedeelte heel sterk.

      Ben niet altijd onder de indruk van Dance-producties (op z’n zachtst gezegd), maar vind dit Wastng Our Lives een prima nummer.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>