Fedde Le Grand wil snel langere theatertour

‘Combinatie van theater en dance is nog nooit zo ver doorgevoerd’

De theatershow GRAND van de nummer 35 dj van de wereld Fedde Le Grand in Carré was een succes. De zes avonden waren allemaal nagenoeg uitverkocht. In de show werden twee werelden bij elkaar gebracht: die van theater en dance.

Het is zelfs zo’n groot succes dat Fedde aanvragen krijgt uit binnen- en buitenland. Hij wil binnen een jaar een langere theatertour gaan maken. Dat onthulde de dj maandag bij Omroep Brabant. Hij had toen nog twee shows te gaan. De komende periode zal Fedde ook werken aan een nieuw studioalbum.

In de video een blik achter de schermen, een interview met Fedde, en een paar stukjes uit de show met Niels Geusebroek en Marcel Veenendaal (Di-Rect).

Interessant: is dit een incidentele uitspatting, of is een nieuwe trend gezet? Zullen anderen volgen? Er zijn veel originele combinaties met top-dj’s denkbaar. Pop- en rockartiesten, dans- en theatergroepen, noem maar op. Bovendien makkelijker om grote zalen te vullen, met jonger publiek. Dat willen alle theaters graag.

• Hit of Shit: Fedde le Grand ft Niels Geusebroek – Falling

Video: reportage Omroep Brabant (3 minuten)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fedde Le Grand wil snel langere theatertour

  1. Johan van de Velde

    Dit roept bij mij associaties op met Toppers, Hans Klok en Diner Shows.

    Maar ja, er is een markt voor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>